top of page
DAGENS RET - UGE 44
Dagens ret serveres fra kl. 16:00-20:00 og koster fra 95 kr.
Bestil på 51837193 eller kig forbi!
Mandag
Stegt kyllingelår med timian, serveres på bønnecassoulet, stegte kartofler og selleri i tern.
Tirsdag
Tarteletter med svampe, kål og en sidesalat.
Onsdag
Forloren hare med svampesauce, grillet spidskål og dampede ærter.
Torsdag
Bagt laks med bagt blomkål, små kartofler og tomatsauce.
Fredag
Flæskesteg med bagte rødbeder, kartofler, sauce og rødkålssalat.
Alle ugens dage
Brunchtallerken fra kl. 10-14
Efterårsplatte i caféen fra kl. 12.00.
Ugens Vegetar
85 kr.
Kartoffeltortilla med græskar og en sidesalat.
Serveres fra kl. 12.00
Ugens Dessert
45 kr.
Syltet pære med vaniljecreme.
Ugens suppe: Gulerodssuppe med ristede kikærter, creme fraicheog brød.
Brunchtallerken
135 kr.
Alle ugens dage kan du nyde vores brunchtallerken i caféen fra kl. 10-14. Laves ikke som take-away
Vores Brunchtallerken består af:
- Rørt laks m rygeost, creme og krydderurter
- Fennikelpølse med romesco og syltede rødløg
- Eggmuffin med grøntsager, toppet med sprød bacon
- Vesterhavsost m kompot
- Skyr med æblepure og hjemmelavet granola
Hertil hjemmebagt brød, rugbrød og smør
Efterårsplatte
145 kr.
Hønsesalat rørt med krydderurter og grovsennepsmayonnaise og toppet med bagte græskar.
Karamelliseret løgtærte med timian og balsamico, serveres med pesto.
Koldrøget laks med salat og doublefraiche med urter, serveres på ristet brød.
Smørrebrød
1 stk. 50 kr.
2 stk. 90 kr.
Se ugens udvalg i caféen
bottom of page